S-a născut in Tucumán, Argentina in 1977.

In 1998 a obținut Diploma in Pedagogie Muzicală la San Miguel de Tucumán Music University iar in 2002 pe cea Performanță Vocala la Longy School of Music (Boston, USA).

S-a mutat in București , România in 2003, unde locuiește și azi.

In 2004, a obținut Locul 3 la Golden Stag International Festival (Romania), reprezentând Argentina.

Intre 2005 și 2014 a dezvoltata o carieră de succes ca artist latino și interpretă pop.

In 2014, a debutat ca interpretă de tango in turneul Va place tango? și de atunci a activat cu succes in acest câmp artistic.

Intre 2015 si 2019 ea a desfășurat 3 proiecte importante pentru piața muzicală românească dar și de promovare pentru muzica argentiniană: Symphonic Tango, Milonga de mis amores și ArgEnTango.

Astfel a colaborat cu orchestre filarmonice renumite din Romania dar și din Eleveția, Cehia, Germania, Lithuania sau Argentina precum Biel Solothurn Symphony Orchestra, Klaipeda Symphony Orchestra, Hradec Králové Philharmonic Orchestra, National University of Tucumán Symphony Orchestra.

In aceste proiecte a performat alături de muzicieni virtuozi precum bandeonistul Omar Massa, pianiștii Julián Caeiro si Mariano Castro, violinistul Rafael Butaru, chitaristul Julio Santillán și violoncelistul Răzvan Suma.

A fost invitata unor ansambluri precum Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet și a unor festivaluri precum George Enescu Festival (Romania), ABU Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germany), Das Einzigartige Crossover Festival (Switzerland), Klaipeda International Cello FestivalCompetition (Lithuania).

Continuă să promoveze tangoul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât in România cât și in Europa iar anul 2021 (Centenarul nașterii lui Astor Piazzolla) i-a conferit prilejul să creeze proiectul Symphonic Piazzolla.

In 2022, alături de colegul și conaționalul ei MARIANO CASTRO, primește Titlul de Ambasador Brand de Țară intr-o ceremonie organizată de Ambasada Argentinei la București, urmând ca in următorii 2 ani să desfășoare și mai multe acțiuni de diplomație culturală.