Așteptarea celor care își doresc un concert U2 in România poate fi răsplatită de trupa indrăgita și apreciată de către fanii U2 din întreaga lume: ZEN GARDEN (U2 worldwide official tribute).

Un spectacol cu savoarea electrizantă a show-ului U2 a fost purtat de cel mai bun tribute -band din Brazilia până în Rusia și din Paraguay pânăJaponia.

 Zeno Sala, solistul și fondatorul ZEN GARDEN s-a remarcat drept cel mai bun impersonator al lui Bono Vox incă din 1999 și este cel care întruchipează fidel nu numai atitudinea scenică ci și maniera interpretativă a vocalului U2. Pe ceilalți membri ZEN GARDEN i-a selectat chiar el, după chipul și asemanărea muzicienilor din U2. Aspectul fizic este desigur dublat de calitățile de instrumentiști veritabili care să poată reda identic sound-ul irlandezilor.

ZEN GARDEN este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include turnee anuale in SUA și America de Sud iar, la nivel European, formația a concertat în săli pe ale căror scene au urcat mari celebrități precum Bruce Springsteen, Madonna ori Shakira. Printre momentele de referință in cariera trupei (care a colindat din Paraguay sau Brazilia până în Rusia și din Peru sau Chile până în Japonia) se numară concertul susținut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona în fața a 12.500 de oameni, transmis live de televiziunea spaniolă TVE, show- ul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenți 25.000 de spectatori sau recentul show de la Funchal Arena din Sao Paolo cu peste 55.000 spectatori.

Fanii U2 i-au adoptat și acceptat fără rezerve pe muzicienii din ZEN GARDEN, fapt dovedit nu numai de concertele de proporții impresionante ci și de numeroasele apariții ale formației la întrunirile fan cluburilor U2.

(With or without you)

(One)