Asteptarea celor care isi doresc un concert U2 in Romania poate fi rasplatita de  trupa indragita si apreciata de catre  fanii U2 din intreaga lume: ZEN GARDEN (U2 Worldwide Official Tribute)

Un spectacol cu savoarea electrizanta a show-ului U2  a fost purtat de cei mai buni impersonatori si in acest an din Brazilia pana in Rusia si din Paraguay pana in Japonia.

Zen Garden 

Zeno Sala, solistul si fondatorul ZEN GARDEN s-a remarcat drept cel mai bun impersonator al lui Bono Vox inca din 1999 si este cel care intruchipeze fidel nu numai atitudinea scenica ci si maniera interpretativa a vocalului U2. Pe ceilalti membri ZEN GARDEN i-a selectat chiar el, dupa chipul si asemanarea muzicienilor din U2. Aspectul fizic este desigur dublat de calitatile de instrumentisti veritabili.

ZEN GARDEN este singura trupa tribut din lume a carei activitate include turnee in SUA si America de Sud, iar la nivel European formatia a concertat in sali pe ale caror scene au urcat mari celebritati precum Bruce Springsteen, Madonna ori Shakira. Printre momentele de referinta in cariera trupei (care a colindat din Paraguay pana in Rusia si din Peru pana in Japonia) se numara concertul sustinut in 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona in fata a 12.500 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE, showul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenti 25.000 de spectatori sau recentul show de la Funchal Arena din Sao Paolo cu peste 55.000 spectatori.

Fanii U2 i-au adoptat si acceptat, fara rezerve, pe muzicienii din ZEN GARDEN, fapt dovedit nu numai de concertele de proportii impresionante ci si de numeroasele aparitii ale formatiei la intrunirile fan cluburilor U2 din intreaga lume

Trupa considerata fenomen absolut in industria muzicala in general si pe segmentul artistilor tribut in particular va sustine la Hard Rock Cafe un recital exclusivist, in timpul caruia cei care vor reusi sa intre in posesia unui bilet, vor cunoaste pe propria piele experienta coplesitoare a unui show tribut desavarsit, ce poate fi usor confundat cu originalul.

(With or without you)

(One)