De ce ar trebui sa ne interese sa o descoperim pe AMBRA MARIE la Hard Rock Cafe in 22 ianuarie?
Pentru ca la varsta la care noi inca smulgeam papusa din gura catelului , ea lucra sub indrumarea atenta a 2 maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi (de la Scala di Milano) si baritonul Giovanni Guerini (acelasi professor pe care l-au avut Domingo, Carreras, Pavarotti si care a mai colaborat cu Brian Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia).

portret

Pentru ca si ea a tinut mortis sa ii cunoasca , exersand ce au lasat istoriei muzicale pe Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, The Doors, Lenny Kravitz, Robbie William ,Skunk Anansie, Anouk, Queen, The Beatles.

Pentru performanta frumoasei interprete din Peninsula ca, la doar 17 ani, sa fi convins Warner Music sa ii editeaze 2 titluri ROCK („Via DA te”, „Urla”).

Pentru ca ne-a convins ca se poate transforma pasiunea in profesie pe parcursul sezonului X Factor. In profesie acceptata la nivel inalt – atata vreme cat juriul si vedetele internationale invitate au tinut sa dueteze cu ea.

Pentru ca sa intelegem de ce Fox Tv si mai apoi MTV Europe i-au achizitionat compozitii pentru genericul programului „Central Station”, de pilda.

geriundium-fest