Duminică, 16 august 2020, începând cu ora 20:30, Foișorul de lemn din Parcul ”Alexandru Ioan Cuza” găzduiește un concert special: ALEXANDRA USURELU & Cvartetul Passione.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

Sutele de concerte susținute până în prezent au transformat-o într-o artistă ușor de reperat, nu numai datorită stilului și talentului său muzical, dar mai ales grație naturaleței sale și a versurilor influente, scrise fără niciun compromis.

ALEXANDRA USURELU va cânta pe 16 august 2020 alături de band-ul său, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu și apreciatul Cvartet Passione, într-un concert în care se vor putea asculta live melodii de pe mult-așteptatul nou album al său, pe lângă cele deja cunoscute.