preoteasa

A devenit deja traditie pentru  Asociatiile ”Un pas inainte” si „Amicii della musica” organizarea  unui eveniment dedicat Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati la inceputul lunii decembrie.

In acest an, ajunsa la a –lll-a editie, manifestarea se va desfasura in Beraria H din Bucuresti duminica, 4 decembrie, incepand cu ora 20.

Artistii care vor urca de aceasta data pe scena cu cate un un recital special conceput sunt: MAHALA RAI BANDA, IONUT UNGUREANU (PROVINCIALII) , WHITE MAHALA, SILVIA STEFANESCU, DOR, RADU CAPTARI, VICTOR SOLOMON (CONEXIUNI), TEO BOAR & VLADY CNEJEVICI (PACIFICA) ,SUPERCHILL.

Invitatul special al serii prezentate  de LAURA STONE & DORIN ANDONE este  „una dintre cele mai versantile personalitati muzicale” cum a fost catalogat de „La Stampa cantautorul soul, blues & funk RONNIE JONES (USA).

Va asteptam sa va bucurati de muzica facuta din suflet si sa contribuiti (prin biletul de intrare si , eventual, achizitionarea unui obiect donat de protagonistii serii si scos la licitatie cu aceasta ocazie) aducand totodata un strop de bucurie unor semeni aflati in dificultate!

Cum recitalurile prevazute duminica sunt insa de  mica intindere iar personalitatea artistului international invitat este una complexa, un concert mai amplu va oferi marti (in chiar  seara de Mos Nicolae) RONNIE JONES la  Clubul Old School (Preoteasa), tot cu incepere de la ora 20, tuturor celor care nu vor sa rateze sansa intalnirii cu acesta.

un-pas