NERI PER CASO – unicul grup masculin a cappella , cei care au realizat bijuterii interpretative din partituri diverse (de la arii de opera la soundtrack-uri de desene animate ) inlocuind cu succes orice instrument cu vocea – vor concerta finalmente si in Bucuresti ,la Sala Radio, pe 8 martie 2010 , de la ora 20.


E vorba de un concert extraordinar dedicat prioritar sexului frumos, cu un playlist “ de colectie” – continand atat hit-urile proprii lauréate cu trofee la Festivalul San Remo sau Discuri de Platina dar si hit-uri internationale in maniera interpretativa care le-a adus recunoasterea mondiala. .
Cel mai recent , in martie 2009 au fost recompensati in SUA cu Premiul CARAS pentru cel mai bun álbum accappela – “Angoli diversi” iar Alicia Keys si-a convins personal staff-ul sa faca deschiderea turneului mondial de promovare a albumului “As I am” cu cei 6 tineri speciali din Napoli.

Biletele (probabil in numar prea mic pentru cei care isi doresc de cativa ani sa ii asculte pe cei 6 spectaculosi interpreti ) se pun in vanzare in 8 ianuarie in reteaua EVENTIM , magazinele Germanos, Vodafone,Librariile “Carturesti” si “Humanitas”, precum si la Casa Salii Radio si la Sala Palatului.
Preturile variaza (in functie de pozitia locului in sala) intre 40 si 120 lei.

Puteati imagina un cadou mai adecvat de Ziua Femeii? Eveniment marca PROM’ART CREATIVE.