EMIR KUSTURICA, cel care  a impus Vestului modelul cultural balcanic prin muzica si filmele sale si este „responsabil” de sute de concerte ce se tin cu casa inchisa vine alaturi de trupa sa, THE NO SMOKING ORCHESTRA, revine in Romania pentru un spectacol in Bucuresti pe 23 octombrie.

TNSO s-a format in Sarajevo pe vremea Jugoslaviei si s-a dezintegrat la inceputul anilor ’90 din cauza razboiului, reformandu-se in 1995 cu acelasi entuziasm.

Nu ne asteptam ca “Nebunii din Balcani” sa aduca smochinguri sau pisici ci doar veselie si energie.

Vineri 23 octombrie, dupa ora 22, suntem invitati in BERARIA H la un concert-eveniment Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, cu un setlist ce va include atat piese de pe coloana sonora a filmelor “Pisica albă, Pisica neagră” sau “Life is a miracle” ( Bubamara, Upside down, Meine Stadt, Pitbull Terrier, Was Romeo Really a Jerk?, Devil in the business class, Evergreen, Wanted Man), dar şi melodia preferată a orchestrei: “F**k you MTV“.

Un show ce va include multe momente inedite, coregrafii si chef de viata contaminant; practic, spectatorii isi vor pierde statutul de …spectator.
In deschidere vor canta NISTE BAIETI  si Vlase de la ZOB.

Biletele s-au pus deja in vanzare in toate retelele specializate si in locatia evenimentului.