Cartea DE VORBĂ CU EMMA a adunat nu mai puţin de 2500 de precomenzi în exclusivitate pe www.libris.ro şi a devenit numărul unu şi în Republica Moldova. E vorba de un volum  care livrează mesaje universale despre iubire, o carte în care orice cititor se poate regăsi. Atât cartea cât şi blogul invitatului din Republica Moldova (devorbacutine.eu – 10 milioane de accesari) întregesc un proiect frumos care adună laolaltă oamenii să vorbească despre dragoste, dar nu despre dragostea idealizată care curge lin ci dragostea trăită, cu toate provocările ei: de la greşeli şi regrete, la ascultare, dorinţă şi căutări.

Cartea lui Vitali Cipileaga este o invitaţie generoasă adresată cititorilor, este un volum care nu doar dăruieşte experienţe de lectură minunate dar şi primeşte feedbackul de la cei care o parcurg: poveşti de dragoste ale cititorilor (în fond, în substrat,  vorbim de o poveste universală şi fără de sfârşit).

Deşi nu e psiholog şi nu are pretenţia monopolului asupra reţetelor de aflare a fericirii, Vitali Cipileaga ne invită la un exerciţiu de cunoaştere şi empatie, de asumare a vulnerabilităţii şi de căutare optimistă a mijloacelor prin care să ne reîmpăcăm şi să ne regăsim pe noi înşine… prin şi alături de celălalt.

Cei prezenti la lansarea bucuresteana – 1 Decembrie, ora 18, Clubul Taranului Roman – vor avea ocazia să se lase cuprinşi de atmosfera cărţii, prin momentul artistic pregătit de Daniela Burlaca şi Nicu Ţurcanu, cei care anima memorabil vocile personajelor Emma şi Greg din cartea lui Vitali Cipileaga, pe un fond muzical adecvat.lansare-clubul taranului