Sambata, 22 august, ora 20.30, trupa COBZALITY va concerta in Foisorul de lemn din Parcul IOR in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020.

Cu ce ganduri si sentimente se pregatesc pentru intalnirea cu publicul cei care, dupa ce „au implinit cei 7 ani de acasa”, au fost obligati de pandemie sa stea in casa si nu sa plece in turneu aniversar?

Bianca – ” In ultimele luni am descoperit moduri de a fi creativă și DOAR acasă: editare video, vlogging, horticultură și… pâine home made. Iar toate astea laolaltă mă aduc pe 22 august pe scenă mai inspirată și relaxată alături de colegii mei din Cobzality”

Florin -” Mi-am adunat multe bănci de sunete pentru atunci când voi putea sa le folosesc în concerte. 22 august e o  ocazie perfectă să mă bucur de ele pe scenă alaturi de publicul nostru fain „

Robi – ” Mi-au lispsit concertele (indiferent că vorbim despre proiectul meu de suflet Cobzality sau musical-urile „Mamma Mia” și „My Fair Lady”), colegii de trupă si membrii orchestrelor simfonice cu care colaborez… însă m-am folosit de timpul liber ivit să aprofundez pasiunea pe care o am de multi ani pentru design interior. Dar nu va spun cum aștept să ne revedem pe 22 august la StagiuneMuzicalaEstivala! „