Annamari şi-a început cariera la doar 9 ani, ca solistă intr-un ansamblu folcloric din Sfântu Gheorghe.
De atunci a susținut peste 2.000 de concerte/spectacole în România, Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, Suedia, Olanda, Israel, Rusia şi în Statele Unite ale Americii si Canada ca interpreta pop, in diferite formule scenice.

În acest timp, piesele ei au apărut pe 35 de compilaţii, a realizat 9 albume solo şi 18 videoclipuri care au fost filmate în diferite locaţii din Croaţia, Suedia, Veneţia, SUA, Tunisia și difuzate pe posturile de televiziune din România şi peste hotare.

annamari dancs 00

În vara anului 2005 a apărut şi primul ei album în limba română, editat de casa de discuri ERA BUSINESS/EMI , intitulat „Delicios”. Din acest moment cântăreaţa a fost descoperită şi de mass-media română, iar videoclipul filmat pe piesa „Seara mea” a atras o serie de invitaţii la emisiuni prime-time, cu audienţe record.

Annamari este absolventă a Academiei de Muzică din Cluj-Napoca, secţia canto. Era firesc ca în 2007 să lanseze un album cu selecţiuni din operete al renumiţilor compozitori: Emeric Kalman, Franz Lehar si altii, lansat in cadrul Targului International de Carte si muzica 2010 din Brasov.

De-a lungul anilor, Annamari a devenit cea mai cunoscută cântăreaţă maghiară din Ardeal. Prin concertele ei multiculturale din ţară şi peste hotare a reuşit să cucerească atât publicul maghiar cât şi pe cel român – fapt dovedit şi de Premiul de Popularitate câştigat la Festivalul Cerbul de Aur 2008, unde cântăreaţa a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului.

Din 2009, Annamari se dedica scenei lirice si, după un scurt popas la Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” din București, devine Prim Solista Teatrului Muzical din Budapesta, unde joacă in nu mai puțin de 8 producții care țin afisul “Broadway-ului budapestan” și azi și care sunt cu succes itinerate in sălile operelor din Miami, Tel Aviv sau Tokyo.