Trupa Mustang s-a născut în 2019 și până azi a susținut zeci de evenimente printre care: Ediția I a festivalului Copil la orice vârstă, Centenarul Emanuil Gojdu 2019, O zi doar pentru EA, Oradea Festifall 2019 și 2022, Rock 100% Românesc, In Memoriam Adi Bărar, Stagiunea Estivală Muzicală București 2023, Festivalul Cavalerul Negru–Curtea de Argeș, concerte caritabile – Suflet pentru Suflet, Jdier pentru un zâmbet, Împreună pentru Palatul Greco-Catolic Oradea și multe altele, alături de nume consacrate din elita muzicii rock printre care Phoenix, Iris, Trooper, Vunk, Bonfire (Germania).

A realizat peste douăzeci de piese proprii pop-rock însă cel mai important proiect al trupei este albumul Generații realizat în 2019, a cărui lansare programată pe 20 mai 2020 la Hard Rock Cafe București a fost ratată din cauza pandemiei. S-a bucurat totuși în 11 Septembrie 2020 de o prelansare în cadrul festivalului Rock100%Românesc. Trista perioada pandemică a făcut ca trupa să lanseze la finalul anului 2020 Dreptul la viață – piesa care a depășit faza de simplu proiect în urma colaborării cu artiști interpreți din Italia, Turcia, Anglia, Belgia și Norvegia și a trecut granițele, unind iubitorii de muzică și artă vizuală prin mesajul lor simplu de iubire pentru viață și libertate. Proiectul a fost foarte mediatizat, în special de presa italiană.

Prima piesă a anului 2021 a fost De ziua ta iubită mamă, urmată de Gând de copil. În ciuda tuturor încercărilor datorate pandemiei și a schimbărilor de componență, trupa orădeană Mustang își continuă drumul în formula: Ioan Florea-solist vocal, Andrei Chereji-chitară electrică, Botond Pete-chitară bass, Șerban Gavriluț-tobe, sincronizată perfect cu soundul profesionist, marcă a inginerului de sunet Gabi Jonucz și conceptul vizual semnat Olivia Roșca, împletind experiența de peste 40 de ani a solistului și inginerului de sunet cu tinerețea celorlalți membri și cu entuziasmul general.

Materializând un vis comun – o trupă rock la Oradea – cei patru au ales să cânte împreună din pasiunea lor pentru muzica rock, convinși că viața înseamnă o continuă schimbare și reușind astfel să transmită împreună, prin mesaje puternice, libertatea, credința și adevărul propriilor trăiri. Având convingerea că visele se împlinesc atunci când crezi în ele, povestea lor merge mai departe, în 2024 depășind granițele României, către noi comunități de români și străini care vor rezona cel puțin la fel ca și publicul din țară.