Un nou concept, un nou proiect EMY DRAGOI –  Opera Tango – vede luminile rampei in acest week-end la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiesti.

«Tango-Opera» este o poveste despre tangoul tradiţional și tangoul modern, despre opera romantică și cea din perioada interbelică, despre ieri și astăzi, despre inițiați și începători, în care oricine se poate descoperi”.

Dacă alegeți să răspundeți acestei interesante invitații, sunteți așteptați la o seară spectaculoasă, animată de arii celebre puse pe ritmuri de tango, transpuse și personalizate EMY DRAGOI cu participarea extraordinară a sopranei Ioana Mitu, alături de muzicieni de renume ai acestui proiect: Lucian Maxim, Robert Cina, Bianca și Alessia Drăgoi, Tangotangent și alți invitați surpriză.

„Cunoscutele arii de operă, transpuse pe ritmuri de tango, adună, în spiritul lor, poveștile tuturor celor care l-au privit sau dansat, pornind de la sonoritățile binecunoscute ale lui Astor Piazzolla și continuând cu frazele armonioase din repertoriul lui Verdi și Bizet, în viziunea orchestrală semnata de EMY DRAGOI, acompaniat de sunetele melodioase de vioară interpretate de talentata Bianca Drăgoi.

Binecunoscutele canțonete «Torna a Sorriento» și «Granada» vor bucura spectatorii prin vocea sopranei Ioana Mitu, care le transpune într-o interpretare unică, pe ritmuri de tango”.