TASHA RODRIGUES, una dintre cele mai valoroase voci ale continentului african si detinatoarea titlului de “cea mai buna voce feminina a Italiei” ( 2008 ) va concerta la Hard Rock Cafe sambata, 23 ianuarie, de la orele 22:30. Artista va canta alaturi de BIU MARQUETTI si Carribian Band.

Cu o cariera muzicala ce se intinde pe mai bine de 15 ani, “Orhideea Neagra” a muzicii africane, TASHA RODRIGUES vine sambata aceasta la Hard Rock Cafe pentru a-i aduce un omagiu regretatei “Mama Afrika” – Miriam Makeba, o indragita cantareata sud-africana, apreciata in lumea intreaga pentru neobosita ei lupta impotriva apartheid-ului.

La Hard Rock Cafe, TASHA RODRIGUES va interpreta si noul sau single “The Human Race”, piesa dedicata Presedintelui SUA, Barak Obama – cu ocazia intalnirii celor doi anul trecut, la World Radio Music Awards, New York.

Concertul de sambata va aduce pe scena Hard Rock Cafe si “ritmurile muzicii BIU” – salsa, bolero, bachata, merengue, cumbia sau cha-cha-cha. Fosta solista a trupei Mandinga, BIU MARQUETTI si talentatii muzicieni din Caribian Band, vor aduce in inima Bucurestiului ritmuri cubaneze, peruane si columbiene.


Trebuie sa ne asteptam la 2 ore de contaminare muzicala si energetica din partea celor 2 artiste – globtrotters ,  pe care scenele lumii le-au primit intotdeauna cu urale si aplauze.