“Fata din vis” este fara doar si poate hit-ul unor generatii intregi de iubitori de muzica. La 40 de ani dupa ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei “Compact” a oferit aceasta piesa publicului, si prin ea directia stilistica a trupei, fanii formatiei sunt asteptati din nou pentru a o canta alaturi de cei dragi.

Pe 18 iulie 2021, la Arenele Romane din Bucuresti, trupa COMPACT este protagonista noului eveniment anuntat de Kompas Events, “Cantec pentru prieteni”.

Concertul va reprezenta o trecere in revista a succeselor cu care trupa v-a obisnuit deja, prilej de a va aduce aminte de vacantele de la Costinesti, de baladele si piesele ritmate prezente in orice concert al formatiei, de mesajele pozitive transmise prin ele, atat de necesare in vremurile pe care le traversam si, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confunda cu istoria COMPACT.

Ca opening act, pentru a crea o atmosfera care sa induca si atat de dorita punte intre generatii, organizatorul evenimentului a invitat un artist care impartaseste registrul muzical si aceleasi mesaje, trupa oradeana MUSTANG.

Oradenii vor deschide evenimentul printr-un concert realizat dintr-o selectie a celor mai apreciate piese de pe albumul pe care l-au lansat intr-un an pandemic, disc ce poarta numele de “Generatii”.