Month

septembrie 2020

Nopti albe – Editia XI

Cu toate dificultatile inerente si restrictiile impuse, EMY DRAGOI nu renunta la organizarea editiei cu numarul 11 a Festivalului International NOPTI ALBE DE ACORDEON. Gazduit tot de TNB, Festivalul va cuprinde in acest an o seara demonstrativa pentru largul (dar… Continue Reading →

Ziua buna se cunoaste NEATA

Situatia la care au tanjit deopotriva realizatorii matinalului de la Antena1 si RONA HARTNER se va putea implini in dimineata de 2 octombrie, cand artista poposeste in capitala dupa o luna intreaga in care a strabatut in lung si in… Continue Reading →

Iesirea din izolare

Ultima zi a lunii septembrie va fi un fericita pentru multa lume intrucat prilejuieste reintalnirea dintre RONA HARTNER si CATALIN MARUTA in indirect (si realitate) in platoul Pro Tv. Evident, oricat de extins ar fi spatiul alocat dupa ora 15,… Continue Reading →

De-a viata ascunselea

Asa se numeste noua emisiune realizata de FLORENTINA FANTANARU si unul dintre primii invitati la o discutie pe cat de degajata, pe atat de consistenta a fost EMY DRAGOI.

Briza caraibiana redivivus

Cum energia pozitiva emanata de BIU MARQUETTI cu orice aparitie este contagioasa, locuitorii „Orasului cu chef de viata” au decis o noua runda de re salsa, merengue, cha-cha pe terasa din Herastrau in seara zilei de 26 septembrie.

Mustangii la Capitala

Emisiunea Mariei Gheorghiu „Intalniri capitale” duminica, 13 septembrie 2020, ora 20 de pe Bucuresti Fm este consacrata lansarii albumului „Generatii” in concertul trupei MUSTANG in cadrul evenimentului ROCK 100% ROMANESC din Amfiteatrul Eminescu.

Opriti planeta!

Duminica, 8 noiembrie, de la ora 13, BIU MARQUETTI ne da invitatie in fata micilor ecrane la emisiunea „Opriti Timpul!” pe National Tv. O intalnire de nerefuzat intrucat promite un ocol muzical al planetei din Havana natala pana in satul… Continue Reading →

Intre Chefi

Astazi incepe un nou sezon „Chefi la cutite” la Antena 1. Iar BIU MARQUETTI intra in …bucatarie cu aceeasi bucurie ca in scena, gata sa isi demonstreze si talentul gastronomic.

100% relaxare

Emisiunea Oliviei Sima „100 % muzica” de asta seara, ora 20, la Radio Romania International le este dedicata celor de la trupa BYRON si concertului lor sustinut in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020.

THE MONO JACS@Observator

Joi, 10 septembrie, ora 12, THE MONOJACKS se vor afla sub tirul intrebarilor realizatorilor „Observator12” de la Antena1.

ALIFANTIS sub OBSERVATOR

In direct prin skype la „Observator 12” vineri, 11 septembrie, NICU ALIFANTIS anunta spectacolul final din cadrul Staginii Muzicale Estivale 2020 pe care il va sustine alaturi de trupa ZAN.

© 2021 Prom'Art Creative