Month

iulie 2019

Raluka@Zilele Aradului 2019

Tot in seara inaugurala pentru actuala editie a sarbatorii aradene (17 august) organizatorii au prevazut un recital al…bataioasei Raluka.

MANDINGA@Zilele Aradului 2019

A se retine: 17 august, ora 21 – Piata Reconcilierii din Arad.

Amintiri…aurite

In seara de 11 august, TVR1 a pregatit o editie speciala dedicata Festivalului „Cerbul de aur”. Ca un remember al editiilor trecute dar si un preview pentru cea care urmeaza. Intre invitatii in platou gata sa depene amintiri, emotii, provocari… Continue Reading →

Gentleman & derbedeu

OVIDIU NICULESCU revine in „Orasul cu chef de viata”, aducand cu el atat „Cantecele unui derbedeu” (care fac in continuare deliciul oricarui public) cat si „Cantecele unui gentleman” pe care le-a mesterit in ultimul an. Pe 8 august, dupa ora… Continue Reading →

Aniversare cu cantec

In acest an ziua de nastere o surprinde pe BIU MARQUETTI pe Terasa Berariei H din capitala unde incinge atmosfera pentru cei iesiti sa petreaca seara pe malul Herastraului cu entuziasmul, energia si repertoriul caraibian.

ANDRA@Zilele Aradului 2019

Punctul final al editiei 2019 al Zilelor Aradului il va constitui concertul Best Of ANDRA. Toate hiturile indragitei artiste vor fi reluate pentru publicul aradean in versiunea 100% live, intr-un show incendiar pe 25 august, de la ora 20.

RALUCA@RTV

Extragerile Loteriei Nationale de duminica 28 iulie vor fi „agrementate” cu single-urile lansate in acest an (al revenirii ei pe scena) de RALUCA. De la ora 18.15, pe RTV.

RADU GHEORGHE @ Calarasi

Intr-o noapte magica precum „Noaptea alba a muzicii folk” de la Calarasi pe 19/20 iulie e nevoie si de un „Ucenic vrajitor”, nu? Asa ca iata-l pe stand -up comedianul „avant la lettre” insiruind margaritare muzical-teatrale intre recitalurile folk!

LILLY DRUMEVA@Rai da’buni

Inaintea momentelor de lansare a celui de al 11-lea album din cariera – in Brasov pe 25 iulie (Piata Sfatului) si Bucuresti pe 27 iulie (Gradina MNLR) – pe LILLY DRUMEVA o duce „Drumul” in platoul lui Mihai Morar. Marti,… Continue Reading →

DENIZ CEM@Rai da’buni

In seara premergatoare noii sale participari la Asia Fest (19 iulie – Parcul Titan), DENIZ CEM poposeste in platoul Antena Stars pentru a-i dezvalui lui Mihai Morar una din surprizele muzicale pe care le-a pregatit cu acest prilej.

Noapte cu miros de lavanda

Editia 2019 a „Noptii albe a muzicii folk” o a are din nou invitata pe cea justificat numita „Joan Baez a Romaniei”. Ea isi va raspandi „Campul de lavanda” cu generozitate participantilor in noaptea de 19 iulie, dupa oar 21.

ArgEnTango@Arad

In fine, proiectul muzical si artistic menit sa il faca publicului larg cunoscut pe parintele tangoului argentinian – Astor Piazzolla – ajunge si in Arad, cu ocazia Zilelor Aradului 2019. Pe 20 august, de la ora 20, aradenii vor intalni… Continue Reading →

RALUCA@Neata

Cum a devenit aproape de neconceput ca un artist sa aiba ceva important de lansat/anuntat fara sa ajunga in studioul matinalului de la Antena1, iat-o pe RALUCA in dimineata de 11 mai dezvaluindu-le lui Razvan si Dani detaliile filmarii noului… Continue Reading →

RALUCA@Maruta

Joi, 11 iulie, RALUCA revine in platoul de la Pro Tv pentru a-i impartasi lui Catalin Maruta emotiile legate de aparitia celui de al 2-lea single de la revenirea ei pe scena: o piesa cu un mesaj special in sine… Continue Reading →

DENIZ CEM@AsiaFoodFest

Estivala (si preponderent gastronomica) editie Asia Fest – desfasurata in Parcul Titan – il are din nou invitat de onoare pe „Noul Tarkan”. De data asta in deschiderea festivalului, adica pe 19 iulie, de la ora 19.

RALUCA – cu Mesaj la Mihai Morar

Noul videclip al RALUCAI, „Mesaj” – o chintensenta a preocuparilor ei pentru recuperarea relatiei parinte-copil la orice varsta si in orice conditii – va fi lansat in emisiunea „Rai da’buni” de miercuri, 10 iulie, dupa ora 21.

© 2021 Prom'Art Creative