Month

aprilie 2019

Scena misterelor… florale

Se pare ca luna lui Florar si-a propus noi provocari pentru participantii la „Scena Misterelor”. Cum se va descurca RONA HARTNER si de data asta, vom afla joi, 9 mai, tot de la ora 20, la Antena1.

DENIZ CEM@oanapp

In dupa amiaza zilei de 2 mai, Oana Mares il va avea invitat in platoul noii emisiuni de la TVR2 pe DENIZ CEM, sosit in Bucuresti pentru un recital special la aniversarea revistei BALKAN.

WHITE MAHALA@Hills of Rock

28 iunie 2019 va ramane una memorabila pentru trupa WHITE MAHALA. Intrucat membrii ei isi vor incerca fortele (artistic si charismatic) in importantul festival rock gazduit de Sofia cu trupe care au facut istoria genului.

Printre flori

Cea care aduce emotia si forta din filonul muzical romanesc pe scena Targului de Paste din Arad in Duminica Floriilor este MARIA RADUCANU.

RONA HARTNER si deconspirarile

Pana unde vor merge imaginatia si mestesugul producatorilor emisiunii „Scena Misterelor”? Cat de …Negru (la suflet ) sa fie Dan incat sa nu le dea ocazia participantilor sa ghiceasca cine se ascunde in spatele mastilor? Sunt intrebari la care RONA… Continue Reading →

Lumina din noi

Un recital incarcat de lumina si bucurie propun LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS in cea de a 2-a zi de Paste (si totodata ultima pentru Targul de Paste din Arad).

Colind ceresc

EMY DRAGOI va face din nou sa rasune acordeonul sau fermecat cu care canta de fiecare data „asa cum i-ar canta lui Dumnezeu” in cadrul Targului de Paste din Arad pe 24 aprilie, de la ora 18.

Cineacordeon@Barlad

Noua si moderna sala de cinematograf din Barlad va fi inaugurata cu un eveniment „pe cinste” : Cineacordeon (de la filmul mut la musical) – un eveniment conceput de EMY DRAGOI la care actrita MEDEEA MARINESCU participa intotdeauna cu placere… Continue Reading →

EMY DRAGOI@ Pauza Mare

Editia de maine a emisiunii „Pauza mare” de la Radio Romania International il va avea oaspete pe cel supranumit in Franta „Regele acordeonului”- EMY DRAGOI. El ii va dezvalui Oliviei Sima surprizele cu care intentioneaza sa decoreze reprezentantia „Magic National”… Continue Reading →

Les fleurs du…bien

O selectie din lirica si melosul din tara lui Baudelaire a pregatit ALEXANDRA FITS pentru spectacolul care va reinaugura Sala Teatrului din Barlad in data de 6 mai, adica in plina Luna a lui Florar dar si a Sezonului cultural… Continue Reading →

RALUCA- Mesaj pentru aradeni

Chiar in Sambata lui Lazar, RALUCA BLEJUSCA isi va prezenta noile melodii, cu care spera sa reinvie interesul publicului autohton pentru calitatile ei interpretative, in cadrul traditionalului Targ de Paste din Arad.

EMY DRAGOI@Intalniri capitale

In emisiunea realizata de Maria Gheorghiu din studioul Bucuresti Fm duminica seara vor poposi in acest final de saptamana EMY DRAGOI, alaturi de fiicele sale, Alessia & Bianca pentru a promova (muzical) viitoarea reprezentatie a spectacolului -concert „Magic National”.

3SE- epic show in Arad

19 mai este data in care aradenii se vor intalni cu trupa – fenomen a muzicii dance din Romania- 3 Sud Est. Cei care aniverseaza 20 de ani de succes neintrerupt pe scena muzicala romaneasca vor realiza un spectacol 100%… Continue Reading →

MARIA BUZA@BH

Alaturi de Taraful George Patrascu, MARIA BUZA revine in „Orasul cu chef de viata” pentru o noua repriza de „cantec – joc si voie buna”. Pe 10 mai, dupa ora 22.

ANTONIA aduca primavara in Arad

Festivalul PrimaBerii Aradene se deschide cu un recital sustinut de frumoasa interpreta ANTONIA. Pe 17 mai in Parcul Padurice din Arad.

RALUCA & RONA – Trepte spre Cer

Editia emisiunii „Rai da’ buni” din Vinerea Mare va prilejui intalnirea in platoul lui Mihai Morar intre RALUCA BLEJUSCA si RONA HARTNER. Fiecare va dedica o piesa din repertoriul recent marei sarbatori a crestinatatii: RALUCA – Trepte iar RONA –… Continue Reading →

RALUCA@Rai da’buni

Nu stim cine isi dorea mai tare (RALUCA sau MIHAI MORAR) sa dezbata subiectul retragerii ei (in plina glorie) din showbiz si revenirea acum (cu o continuare a manifestarilor dinaintea gloriei unanim cunoscute) dar iata ca vor avea prilejul in… Continue Reading →

EMY DRAGOI@Psihologul Muzical

In noaptea Vinerii Mari, EMY DRAGOI va fi oaspetele lui Andrei Partos in emisiunea „Psihologul Muzical” de la Radio Romania Actualitati. Ocazie perfecta pentru a delecta audienta cu piesa muzicale mai rare din repertoriul muzicii sacre.

© 2021 Prom'Art Creative