Month

martie 2019

DENIZ CEM@Neata

Ziua Tineretului va fi sarbatorita in platoul matinalului de la Antena1 si alaturi de DENIZ CEM, aflat din nou in Bucuresti pentru aniversarea gazetei „Balkan”.

RALUCA@Trinitas Tv

Astazi, de la ora 18.30, Trinitas Tv difuzeaza un material exclusiv dedicat RALUCAI BLEJUSCA. Este un interviu-portret al omului inclinat spre bine si frumos atat in viata personala cat si in cea artistica sau sociala.

Vine vara!…

Primul latino party al anului 2019 la o piscina bucuresteana animat de BIU MARQUETTI & Band se va produce pe 6 aprilie la Medusa Pool.

RALUCA BLEJUSCA si MARIANA PAKIS in Pauza Mare

In editia emisiunii ” Pauza mare” de la Radio Romania International de azi s-a vorbit despre evenimentele bucurestene ale week-end-ului trecut in care MARIANA PACHIS (cu vernisajul expozitiei persoanale de pictura in nisip si sticla optica) si RALUCA BLEJUSCA (cu… Continue Reading →

DENIZ CEM, din nou oaspetele Bucurestiului

De data aceasta, Hotelul Sheraton este cel care va gazdui un recital al charismaticului cantautor turc. Pe 3 mai, de la ora 19, cu ocazia aniversarii a 14 ani de existenta neintrerupta pentru ziarul „Balkan”.

RONA HARTNER @Scena Misterelor

Cum deja prietenia functioneaza in folosul distractiei, audientei si caritatii, RONA HARTNER revine pe scena deconspirarilor spectaculoase si in editia emisiunii din Joia Pastelui, 25 aprilie, ora 20, la Antena1.

LIVE for LIFE

Cel mai recent single al RALUCAI („Mesaj” sau „O mama”) va fi lansat pe scena concertului gazduit de marsul pentru viata organizat de Asociatia Pro Vita in Parcul Carol din capitala pe 23 martie de la ora 13.

Povestea merge mai departe(2)

Pentru ca ne-a promis abonament joia seara pe Antena1, o vom regasi pe RONA HARTNER si in editia din 18 aprilie a emisiunii „Scena Misterelor” .

RONA HARTNER continua demascarea

„Scena misterelor” creata de Dan Negru la Antena 1 va fi scotocita detectivistic de RONA HARTNER si in editia de joi, 11 aprilie, tot de la ora 20.

Magia primavarii

Fiindca nu putea trece o luna fara o noua reprezentatie a spectacolului -concert „Magic National” cea rezervata lunii lui Prier va avea loc pe 18 aprilie, tot de la ora 20 si tot in Sala Mare a TNB.

RONA HARTNER, detectiv antrenat

Si in editia din 4 aprilie (de la aceeasi ora 20) a emisiunii „Scena Misterelor” de la Antena1 o vom regasi pe RONA HARTNER. Pentru ca are deja antrenament in jocul detectarii vedetelor din spatele mastilor spectaculoase.

RONA HARTNER – jurnal monden

Editia de sambata, 16 martie (ora 19.30) a emisiunii „Focus monden” de la Prima Tv va cuprinde si un reportaj de pe frontul aniversarii zilei de (re)nastere pentru RONA HARTNER la cei 46 de ani.

RONA HARTNER, reporter de servici (3)

Dupa ce a trebuit sa transmita cum s-a nascut de ziua ei, iat-o pe RONA HARTNER comentand cu Mihai Morar asta seara cum se simte cand este ceruta de nevasta in direct!

RONA HARTNER, reporter de servici(2)

Matinalul (prelungit) de luni, 11 martie o va aduce in platoul Antena Stars pe protagonista aniversarii atipice recente – RONA HARTNER, care si-a scos prietenii in oras pentru a-si celebra nu doar cele 46 de primaveri ci si renasterea dupa… Continue Reading →

ReNasterea RONEI HARTNER

Cum in ultimii ani, ziua de nastere a surprins-o in Romania si cum de fiecare data a trebuit sa improvizeze ceva spectaculos pentru cei care voiau sa o felicite, RONA HARTNER a decis in acest an o (cel putin) tripla… Continue Reading →

RONA HARTNER, reporter de servici

Cum presa a mirosit evenimentul realizat de RONA HARTNER pentru a-si intalni prietenii care i-au fost alaturi in momentele de cumpana prin care a trecut, iat-o comentand in direct la RTV de la fata locului – Restaurantul Marul de aur!

GUESS WHO@Zilele Sfantu Gheorghe

Printre preferintele ascultatorilor de radio (de limba romana) din zona, s-a situat in acest an GUESS WHO. Astfel artistul este invitat in cadrul Zilelor Sfantu Gheorghe cu un recital in data de 3 mai 2019.

Aventura continua

…pentru RONA HARTNER si in ultima joi din luna lui Marte in platoul fermecat al Scenei Misterelor . Alti invitati, alte masti, alte provocari dar aceeasi pofta de viata si de joaca de-a detectivii pe 28 martie, de la ora… Continue Reading →

RONA HARTNER continua demascarea

Cu prescriptiile medicului chirurg si preocuparea intregii echipe de productie tv pentru confortul ei , RONA HARTNER continua participarea la indragita emisiunea „Scena Misterelor”. Asa incat ea nu va lipsi nici din editia de joi, 21 martie, ora 20.

HOLOGRAF@ Zilele Sfantu Gheorghe 2019

Dupa un deceniu (care nu a incetinit deloc mersul carierei trupei) HOLOGRAF revine cu un concert extraordinar la inchiderea editiei 2019 a Zilelor orasului Sfantu Gheorghe. Pe 4 mai, de la ora 20.30 la scena principala.

RONA HARTNER @ Scena Misterelor

Desi starea de sanatate ii facea reale probleme, RONA HARTNER nu s-a indurat sa paraseasca Scena Misterelor. Ea a filmat si cea de a 3-a editie a emisiunii care ameninta din nou sa spulbere audienta si prin ce mister s-a… Continue Reading →

DENIZ CEM – Martisor de peste Bosfor

DENIZ CEM revine in platoul emisiunii „Vorbeste lumea” de la Pro Tv pentru a aduce un martisor muzical tuturor reprezentantelor sexului frumos care il indragesc: noul sau single „Leila” (la care a ravnit insusi Enrique Iglesias). Luni, 4 martie, la… Continue Reading →

RONA HARTNER – jurnal de spital 3

Pentru ca fanii artistei sunt in continuare preocupati de starea ei de sanatate si de felul in care se recupereaza postoperator pentru a retasni pe scene, Mihai Morar va realiza o legatura directa in aceasta seara, in cadrul emisiunii „Rai… Continue Reading →

© 2021 Prom'Art Creative