Month

iulie 2015

Blues & doina

A fost o  seara ” de inima albastra” cu doina, fado, blues…aduse de MARIA RADUCANU  in Foisorul de lemn din Parcul Cuza.

LAVINIA RADUCANU si Clubul Seniorilor

Cam asa au petrecut LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS cu Generatia 3 din Sectorul 3 in Foisorul de lemn din parcul IOR – ca la o intalnire cu drag asteptata.

RONA HARTNER – la trapez

RONA HARTNER e gata de start pentru (e)misiunea care ne va… racori incepand de maine seara, de la ora 20.30, pe Antena 1: „Splash! Vedete la apa”.

10 Prajini si de restul fericire

  Am vazut si batrani fericiti. Asta seara, la concertul 10 Prajini din Foisorul de lemn al Parcului Cuza.

RONA HARTNER la TVS

Nu putea ajunge cu concert si lansare de album in Piata Sfatului RONA HARTNER fara a fi luata la intrebari „de-a fir a par” la postul tv al brasovenilor: TVS.

RONA HARTNER & ZURALIA ORCHESTRA – concert in Piata Sfatului din Brasov

Deschidere furtunoasa a noii editii a fEstivalului de cArte, eveniment organizat de Libris Cultural in Piata Sfatului din Brasov. Pentru cea care a dat startul concertistic pe scena amenajata chiar langa Biserica Neagra a fost „tornada” RONA HARTNER care, alaturi… Continue Reading →

TASHA RODRIGUES la EXPO Milano 2015

Pentru marcarea Zilei Internationale a Femeii Africane, organizatorii Expozitiei Mondiale de la Milano s-au gandit (pe buna dreptate!) la un concert sustinut de „Orhideea neagra”, TASHA RODRIGUES.

BIU MARQUETTI si Fiesta Cubana

Cand Hotelul WJMarriott din capitala si-a propus o seara cubaneza pe terasa proprie cine putea fi optiunea mai buna decat BIU MARQUETTI?

© 2021 Prom'Art Creative