Month

iunie 2015

LAVINIA RADUCANU si „Arta fericirii”

Ultima editie din acest sezon a emsiunii „Arta fericirii” de la TVR2 a avut-o invitata pe LAVINIA RADUCANU. Si a avut ce povesti pentru a motiva si alte persoane sa infrunte un destin care pare potrivnic, prejudecati si piedici in… Continue Reading →

RONA HARTNER ne pofteste in Maramures

Astazi si maine, de la ora 20.30, Rona Hartner ne invita sa poftim pe Antena1 si sa descoperim frumusetea Maramuresului, locul unde totul se face cu suflet.

IRINA SINGH la „Arte, carte si capricii”

Despre naveta intre rezidentele din Londra si Calcutta, intr-o escala in Bucuresti:  IRINA SINGH SARAIMAN – astazi, de la ora 19, pe TVR2, la ” Arte, carte si capricii”.

ANNAMARI DANCS joaca la Munchen

Dupa frumosul debut la Teatrul de Opereta din Bucuresti, numeroasele roluri in productiile Teatrului Muzical din Budapesta (deja itinerate pe 3 continente), iata-o pe ANNAMARI DANCS si la Deutsche Theater din Munchen!

AKSEL KOLSTAD la intalnirea ONU de la Bruxelles

De parca n-am sti ca „armele tac cand vorbesc muzele”, AKSEL KOLSTAD a tinut sa se fotografieze cu garzile ONU dupa concertul sustinut la intalnirea forumului mondial la Bruxelles.  

Despre performante, cu relaxare

Succesele profesionale ale Laviniei Raducanu in calitate de conducator al Scolii ProMuzica & Cultura din Timisoara precum si implicarea ei in campania de dobandire a statutului de Capitala Culturala Europeana 2021 pentru orasul de resedinta au fost aduse la cunostinta… Continue Reading →

RONA HARTNER si corolarul artelor

Despre premiera celui mai recent film („Des milliards de toi, mon poussin”) si pregatirea viitoarei productii ZDF („Nelli”), cartea de eseuri (spirituale) pe care trebuie sa o predea unei edituri pariziene si parfumul (de esente biblice) pe care incearca sa… Continue Reading →

„Se zice ca”…BIU MARQUETTI „da in mintea copiilor”

„O lume minunata…” Lumea copiilor a fost sarbatorita azi la TVR1 in emisiunea „Se zice ca”… si prin celebra piesa a lui Mihai Constantinescu interpretata de Corul Meloritm, Andrei Tudor Band si BIU MARQUETTI.

Nou album semnat AKSEL KOLSTAD

Astazi apare pe piata muzicala un nou si incitant material realizat de cel supranumit „Tarantino al pianului clasic”, AKSEL KOLSTAD. Albumul cuprinde (re)interpretari  ale unor piese „de rezistenta” din repertoriul clasic (Bach, Mozart, Grieg, Sostakovich) inspirate de trairile pianistului in… Continue Reading →

LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS – cursuri in direct

2 dintre cele mai apreciate eleve ale scolii PromMuzica & Cultura din Timisoara au fost prezentate in  Matinalul de la TVR2 chiar de profesorii lor, LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS. Frumos cadou de Ziua Copilului, nu?

LAVINIA RADUCANU si redescoperirea de sine

http://observator.tv/social/lavinia-raducanu-sa-redepscoperit-si-sia-gasit-menirea-153440.html Despre lectiile primite de la viata si lectiile pe care isi permite acum sa le dea celor aflati in nevoie, LAVINIA RADUCANU, asta seara la  principala editie a „Observatorului ” de la Antena 1.

In mintea copiilor

Cu cantec, joc si voie buna a inceput Ziua Copilului pentru LAVINIA RADUCANU si cele 2 Carlite (elevele de care este tare mandra). In platoul matinalului de la Estrada Tv.

Aniversare de pomina

    Pentru ca Beraria H a lasat pe mana copiilor (talentati) scena si sala de Ziua Copilului si pentru ca LAVINIA RADUCANU isi adusese 2 dintre cele mai bune eleve in Bucuresti, iata ca si si „postul din Baneasa”… Continue Reading →

© 2021 Prom'Art Creative