Month

mai 2015

EMY DRAGOI – Picnic Jazz la Deschiderea Stagiunii Muzicale Estivale

Cel mai frumos cadou oferit participantilor la deschiderea Stagiunii Muzicale Estivale 2015 in Parcul Cuza (IOR) a fost chiar IMPARTASIREA bucuriei de a canta si dansa impreuna in Foisorul de lemn cu EMY DRAGOI cele mai indragite teme din folclorul… Continue Reading →

Petrecere in stil RONA HARTNER

O sala arhiplina si o petrecere indelungata se prevad asta seara, in Beraria H la concertul RONA HARTNER & ZURALIA ORCHESTRA.

RONA HARTNER cu plusuri si cu minusuri

Intr-o companie care ar onora pe oricine, RONA HARTNER a vorbit azi in direct in emisiunea de la TVR2 despre „plusurile si minusurile” unei cariere in strainatate.

RONA HARTNER, invitata la „Un ceai cu rom”

RONA HARTNER  a fost invitata Irinei Ursu la o spumoasa si mereu surprinzatoare discutie in cadrul  emisiunii „Si eu m-am nascut in Romania” de la National Tv: http://www.nationaltv.ro/editie/si-eu-mam-nascut-in-romania–23-mai-2015

IRINA SINGH la Star Matinal

Cu incredibila ei poveste de viata si cariera, IRINA SINGH a poposit azi in platoul MATINAL de la Antena Stars.

LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS la „Un ceai cu rom”

LAVINIA RADUCANU  & GABI MUZICAS s-au simtit foarte relaxati azi dimineata la „Un ceai cu rom” pe National Tv , povestind despre cele mai recente realizari profesionale (Scoala PromMuzica & Cultura din Timisoara) dar si interpretand cele mai recente compozitii…. Continue Reading →

AKSEL KOLSTAD – promovare inedita

De cum a dat primavara, canalele capitalei norvegiene au fost colindate de AKSEL KOLSTAD, anuntand de pe canoe viitoare show-uri pregatite la CAFE DE CONCERT.

IRINA SINGH la Estrada Tv

IRINA SINGH a fost esenta aceea exotica de care mai avea nevoie cocktail-ul matinal de la Estrada Tv azi.

LAVINIA RADUCANU la „Destine ca-n filme”

Astazi, editia emisiunii „Destine ca-n filme” de la TVR2 ii este dedicata unei adevarate invingatoare: a unui boli considerata necrutatoare si a cutumelor si prejudecatilor rasiale: LAVINIA RADUCANU.

3 SE la Sfantu Gheorghe

A fost o seara plina de emotii autentice in Sfantu Gheorghe fiindca solistii 3Sud Est au ajuns pentru concertul de la Scena Autoliv direct din Canada, dupa 3 escale si schimbari de  avioane (dintre care 2 cu intarzieri).

© 2021 Prom'Art Creative