Month

noiembrie 2014

Ocolul Pamantului in 80 de colinde

Cam asa s-ar denumi generic deschiderea Targului de Craciun din Sibiu realizata de Cornelia Tihon. 80 de teme muzicale specifice sarbatorilor hibernale de pe intreg mapamondul interpretate solistic la instrumente traditionale aerofone romanesti si in acompaniament etno- jazz.

RONA HARTNER vs Zucchero

Asta seara, RONA HARTNER s-a simtit destul de bine in palaria lui Zucchero . Dar pentru ca luni, de Ziua Nationala s-a decis „petrecere in familie”, o editie bonus a emisiunii „Te cunosc de undeva” propune surprize pe banda rulanta.

Succes la indigo

Recenta editie a emisiunii „Te cunosc de undeva” i-a prilejuit Ronei Hartner intalnirea cu Mireille Mathieu. Cu o piesa de tango in limba germana si atitudinea glamour-oasa era imposibil sa nu culeaga aprecierile juriului si publicului.

RONA HARTNER la Teatris

Pentru ca „nasc si la Moldova oameni”, Galatiul a gazduit asta seara un show de zile mari: RONA HARTNER, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini la Teatris.  

RONA HARTNER vs ZUCCHERO

Iata si „La bamba”: RONA HARTNER in pielea lui Zucchero asta seara la „Te cunosc de undeva”!

RONA HARTNER & MARIA BUZA in vizita la Maria Tanase

O sa vedem care pe care peste doar 3 zile. La Sarpele Roz e intrecere mare: RONA HARTNER si MARIA BUZA se bat pe repertoriul Mariei Tanase.

RONA HARTNER vs MIREILLE MATHIEU

Glamour-oasa si ravasitoare transformarea RONEI HARTNER in Mireille Mathieu asta seara la „Te cunosc de undeva” prin intermediul „Tangoului parizian”!

WHITE MAHALA lanseaza „Cocoselul”

Restaurantul „Sarpele Roz” s-a dovedit a  fi cadrul perfect pentru lansarea (fara fite si fasoane dar cu multa buna dispozitie) asta seara a primului produs discografic semnat WHITE MAHALA si intitulat „Cocosel” (de la oras).

JAYMAY – noua voce a campaniei H2H

„We are the kids from Romania” este piesa care i-a venit „dintr-o suflare” lui JAYMAY, asezandu-se la pianul din living-ul Centrului de plasament „Mia’s Home”. Asa a aparut noul imn al campaniei H2H.  

JAYMAY la TVR1

Despre actiunile lor in lume si mai nou in Romania, in favoarea copiilor …defavorizati de soarta si societate  au vorbit azi  TOM ANDREASSEN si JAYMAY la programul dupa amiezii pe TVR1 („Se zice ca”…).

RONA HARTNER in RoMania

Alaturi de Maria Buza si Anda Adam, RONA HARTER intra azi in pielea lui Ionut de la RoMania. La „Te cunosc de undeva”,  pe Antena 1, evident.

JAYMAY la Psihologul muzical

De un cenaclu ad-hoc, multa muzica buna si relaxarea de rigoare dar  de multa informatie despre actiunile caritabile in care TOM ANDREASSEN a implicat-o (si) pe JAYMAY, cantautoarea reprezentativa pentru noul val din folk-ul new york-ez, am avut parte in… Continue Reading →

RONA HARTNER vs ENRIQUE IGLESIAS

A sosit momentul ca RONA HARTNER sa intre si in „eroul  zilei” – Enrique Iglesias – fredonand „Bailando”la „Te cunosc de undeva” azi.

RONA HARTNER vs EMELI SANDE

Din nou surprinzatoare, RONA HARTNER a adus-o in platoul de la „Te cunosc de undeva” in editia cu numarul 8 a Sezonului Gold pe Emeli Sande:

© 2021 Prom'Art Creative