Month

octombrie 2014

Transatlanticul folk acosteaza in Bucuresti pe 6 noiembrie

Beraria H din Bucuresti este locatia care va gazdui anuala (deja) actiune caritabila desfasurata de Hand 2 Hand (Norvegia – Romania) in folosul strangerii de fonduri necesare administratiei hibernala a catorva centre de plasament pentru orfanii din Bucuresti si imprejurimi…. Continue Reading →

U2/ZEN GARDEN in „Orasul cu chef de viata”

Muzica celor de la U2 va rasuna maine in Beraria H datorita celui mai indragit si mai profesionist tribute- band: ZEN GARDEN.

RONA HARTNER vs DEMIS ROUSSOS

Spectaculoasa, intr-adevar, aparitia RONEI HARTNER asta seara la „Te cunosc de undeva” in pielea lui Demis Roussos, pe partitura lui Sostakovich!

Primiti cu bratele deschise

Revenirea in concert la Hard Rock Cafe Bucuresti a fost nu doar pentru artistii din Pacifica ci si pentru publicul care si-a rezervat de la inceputul saptamanii locurile pana la refuz un nou prilej de bucurie.

RONA HARTNER – in ASIA

A sunat periculos de…simpatica revenirea trupei ASIA la „Te cunosc de undeva” asta seara. Cat despre RONA HARTNER blonda…

Best soundtrak la Retro Party

Cum sa ratezi intalnirea cu tot ce a marcat industria muzicii si filmului ultimelor decenii pe intelesul si placul tuturor prezentate de SORIN LUPASCU?

SNEAKERS in Bucuresti

Si cea de a 2 zi a Festivalului Rock din Beraria H va ramane memorabila datorita show-lui SNEAKERS (Depeche Mode Tribute)

RONA HARTNER vs Margareta Clipa

A venit momentul sa incingem hora mare in platoul de la „Te cunosc de undeva” fiindca RONA HARTNER trebuie sa intre in pielea Margaretei Clipa.

Petrecere balcanica in Beraria H

RONA HARTNER & ZURALIA ORCHESTRA au prezentat integral publicului atat piesele deja inregistrate pentru viitorul album (” The Balkanik Gospel”) cat si ideile muzicale sau temele balkanice cele mai indragite care i-au reunit.

AMBRA MARIE la Rock Fest in Beraria H

AmbraMarie a serbat 10 ani de activitate pe scena din Beraria H, in ultima zi a festivalului Rock desfasurat acolo in acest week-end. Spre admiratia si bucuria tuturor participantilor.

RONA HARTNER, calator recunoscut oficial

Emisiunea „Hai,hui” realizata la TVR1 de Marina Almasan a recunoscut oficial saptamana trecut calitatea de globtrotter  al artistei Ronei Hartner (care numai in acest an a facut 22 de zboruri intre Franta si  Romania!)

RONA HARTNER vs THALIA

Iat-o pe RONA HARTNER luandu-i locul THALIEI pentru o seara! Cea rezervata transformarilor la „Te  cunosc de undeva” in platoul A1.

RONA HARTNER & ZURALIA in Beraria H

Astazi, „orasul cu chef de viata” gazduieste lansarea celui mai recent proiect muzical semnat RONA HARTNER – The Balkanic Gospel. Alaturi de cei cu care a lucrat albumul – Zuralia Orchestra – ea promite o petrecere in stil balcanic  greu… Continue Reading →

Toamna se numara…alamurile

O seara incendiara propune Fanfara Shukar/ 10 Prajini pentru aceasta sambata in Beraria H din Bucuresti. Cele mai recunoscute teme din folclorul romanesc vor rasuna din alamurile de zeci de ani ale muzicantilor autodidacti din satul 10 Prajini.  

Din coltul sau de cer senin…

…fostul aviator ADRIAN SARMASAN, aterizeaza in buricul eteroclitei capitale cu proaspat material muzical, in dubla prezentare (audio si video). Prezenti la aterizare vor fi cei care deja l-au adoptat in „tabara folk”-ului: Doru Stanculescu, Mircea Vintila, Zoia Alecu (cu care… Continue Reading →

RONA HARTNER vs ADRIAN MINUNE

O intoarcere in timp, la momentul filmarilor pentru „Gadjo Dilo”, i-a oferit editia de azi RONEI HARTNER a emisiunii „Te  cunosc de undeva”. Doar ca a trebuit sa o admire pe Sabina din postura lui Adrian, copilul minune.  

Sa curga berean-n cupe si cantecu’- ureche!

Orasul cu chef de viata va petrece in acest week-end si mai grozav pentru ca start-ul Oktoberfest-ului il va da MARIA BUZA cu sarmul, atitudinea si tolba sa de cantece de voie buna.  

© 2021 Prom'Art Creative