Month

mai 2013

Din nou, care pe care

Nu ratati „FamiliaDA” astazi, de la ora 19.45, pe Antena 1! RONA HARTNER se infrunta (pe cat le permite prietenia) cu Pepe pentru trofeul adjudecat de echipa fiecaruia pentru ca fiecare trebuie sa scoata toate armele din dotare cand e… Continue Reading →

LAVINIA RADUCANU la Nasul TV

Astazi, de la ora 17, pe Nasul Tv, LAVINIA RADUCANU este invitata celor 2 amfitrioane ale emisiunii „Damen Tango”: Simona Catrina si Alice Nastase. Nu ne indoim ca va fi o discutie de sorbit cuvant cu cuvant!

BIU MARQUETTI la „Tonik Show”

Show-ul duminical de la Look Tv va deveni si mai…tonic astazi, cand invitata este BIU MARQUETTI.  

RONA HARTNER vs LOUIS AMSTRONG

Pentru Finala acestei noi editii a indragitei emisiuni de televiziune, RONEI HARTNER i-a revenit o partitura din musicalul „Cartea Junglei”. Bucuria interpretei (care nu s-a aflat printre cei 4 finalisti) a razbatut si de pe chipul lui LOUIS AMSTRONG.

TASHA RODRIGUES la confluenta culturilor

Ziua Europei multiculturale a fost celebrata la Roma prin concertul unei artiste aflata cu toata fiinta ei la intersectia culturilor lumii: TASHA RODRIGUES.

CORNELIA TIHON in Semifinala „Romanii au talent”

Ajunsa in Semifinala talent- show-ului realizat de Pro Tv, Cornelia Tihon a avut ocazia sa „ii dea pe spate” pe toti cei prezenti, dovedindu-si incredibilul talent care a facut-o sa stapaneasca tainele unui nou instrument (al 26-lea!) : saxofonul.In doar… Continue Reading →

BIU MARQUETTI candideaza

…la postul de „cel mai bun roman” (prin adoptie). Astazi, la TVR1, in emisiunea Marinei Almasan „Ne vedem la TVR”. Competitori ii sunt Victor Ila (venit din Congo) si David Bryan (din UK).

© 2021 Prom'Art Creative