Asteptarea celor care isi doresc un concert U2 in Romania poate fi rasplatita de trupa indragita si apreciata de catre fanii U2 din intreaga lume: ZEN GARDEN (U2 worldwide official tribute)

Un spectacol cu savoarea electrizanta a show-ului U2 a fost purtat de cel mai bun tribute -band din Brazilia pana in Rusia si din Paraguay pana in Japonia.

 Zeno Sala, solistul si fondatorul ZEN GARDEN s-a remarcat drept cel mai bun impersonator al lui Bono Vox inca din 1999 si este cel care intruchipeaza fidel nu numai atitudinea scenica ci si maniera interpretativa a vocalului U2. Pe ceilalti membri ZEN GARDEN i-a selectat chiar el, dupa chipul si asemanarea muzicienilor din U2. Aspectul fizic este desigur dublat de calitatile de instrumentisti veritabili care sa poata reda identic sound-ul irlandezilor.

ZEN GARDEN este singura trupa tribut din lume a carei activitate include turnee anuale in SUA si America de Sud, iar la nivel European formatia a concertat in sali pe ale caror scene au urcat mari celebritati precum Bruce Springsteen, Madonna ori Shakira . Printre momentele de referinta in cariera trupei  (care a colindat din Paraguay sau Brazilia pana in Rusia si din Peru sau Chile pana in Japonia) se numara concertul sustinut in 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona in fata a 12.500 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE, showul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenti 25.000 de spectatori sau recentul show de la  Funchal Arena din Sao Paolo cu peste 55.000 spectatori.

Fanii U2 i-au adoptat si acceptat, fara rezerve, pe muzicienii din ZEN GARDEN, fapt dovedit nu numai de concertele de proportii impresionante ci si de numeroasele aparitii ale formatiei la intrunirile fan cluburilor U2.

 

(With or without you)

(One)