GLENN GOLDEN este un tanar bluesman norvegian care se declara inspirat din arta unor muzicieni de blues precum Robert Johnson si Son House (cei care au constituit o sursa de inspiratie pentru multi alti muzicieni ca Rolling Stones, Led Zeppelin sau Eric Clapton – pentru a enumera doar cativa) dar si din muzica folk norvegiana.

Aproape nedespartit de chitarile sale cu 6 si 12 corzi cu care dialogheaza vocal (cand spasmodic, cand melancolic – inlocuind cu succes orice efecte electronice), GLENN dovedeste din plin ca este un artist al secolului XXI, modern si melodic in acelasi timp.

Lui GLENN i-a fost prezisa o cariera de succes de la primele aparitii in care a convins prin exprimarea sa artistica unica, onesta si vulnerabila si, intr-adevar, primul sau album ( ”Devil In Disguise” ) a aparut in 2007 la una dintre cele mai respectabile case discografice din Norvegia.

Dupa turneul de promovare pentru acest album, GLENN si-a anutat colegii ca se retrage (din motive ramase necunoscute pana azi) din showbiz dar, pentru ca „dragostea pentru muzica este o boala grea”, el a reinceput sa cante in 2016 in ipostaza de ”onemanbluesband”.

Cel care l-a (re)descoperit si a decis ca trebuie „vazut – auzit – simtit live, in concert” de cat mai multi dintre noi a fost TOM ANDREASSEN.
De-aici pana la aparitiile lui GLENN in evenimentele H2H n-a mai fost decat un pas.
Un pas care s-a facut rapid in Norvegia si, pentru ca Romania a devenit „a doua casa” a lui TOM, iata-l sosit si in Bucuresti pe GLENN pentru un showcase la CLUBUL TARANULUI in 18 februarie, de la ora 20.