Annamari şi-a început cariera la doar 9 ani, ca solista intr-un ansamblu folcloric din Sfantu Gheorghe.
De atunci a sustinut peste 2000 de concerte/spectacole în România, Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, Suedia, Olanda, Israel, Rusia şi în Statele Unite ale Americii si Canada ca interpreta pop, in diferite formule scenice.

În acest timp piesele ei au apărut pe 35 de compilaţii, a realizat 9 albume solo şi 14 videoclipuri care au fost filmate în diferite locaţii din Croaţia, Suedia, Veneţia, SUA, Tunisia si difuzate pe posturile de televiziune din România şi peste hotare.

annamari dancs 00

În vara anului 2005 a apărut şi primul ei album în limba română, editat de casa de discuri ERA BUSINESS/EMI , intitulat „Delicios”. Din acest moment cântăreaţa a fost descoperită şi de mass-media română, iar videoclipul filmat pe piesa „Seara mea” a atras o serie de invitaţii la emisiuni prime-time, cu audienţe record.

Annamari este absolventă a Academiei de Muzică din Cluj-Napoca, secţia canto. Era firesc ca în 2007 sa lanseze si un album cu selecţiuni din operete al renumiţilor compozitori: Emeric Kalman, Franz Lehar si altii, lansat in cadrul Targului International de Carte si muzica 2010 din Brasov.

De-a lungul anilor Annamari a devenit cea mai cunoscută cântăreaţă maghiară din Ardeal. Prin concertele ei multiculturale din ţară şi peste hotare a reuşit să cucerească atât publicul maghiar cât şi pe cel roman – fapt dovedit şi de Premiul de Popularitate câştigat la Festivalul Cerbul de Aur 2008, unde cântăreaţa a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului.

Din 2009, Annamari se dedica scenei lirice si, dupa un scurt popas la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti, devine prim solista la Teatrul Muzical din Budapesta unde joaca in nu mai putin de 7 productii care tin afisul “Broadway-ului budapestan” si azi si care sunt cu succes itinerate in salile operelor din Miami, Tel Aviv sau Tokyo.