De la 4 ani rade, canta si danseaza – participand la toate festivalurile de muzica, dans si actorie adecvate fiecarei etapei de varsta.
La 19 ani completeaza trupa de fete RICACHA. Si, desi deja studenta la Drept, se poate spune ca “porneste cu dreptul in muzica”.

biu_04

La 29 ani insa cunoaste adevarata implinirea profesionala – ca solista in Orchestra de salsa AZUCAR NEGRA, cu care participa la Festivalul de jazz de la Montreaux,  canta alaturi de Boyz ll Man, Norah Jones, Julio Iglesias, Chayenne in Jamaica sau Canada si efectueaza un turneu de 4 luni in Germania, Italia, Franta, Anglia, Elvetia, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Rusia.

biu_01

In 2006 ajunge in Romania (invitata sa faca parte din proiectul MANDINGA) si se indragosteste iremediabil de zapada, sarbatori, sarmalute si …muzica Ilenei Sararoiu. Asa incat in 2008 reprezinta Cuba la “Cerbul de aur” cu varianta salsa la celebra “Dar-ar naiba-n tine, dragoste!” Urmeaza preluari la fel de originale dupa “Lalele, lalele” (Luigi Ionescu), “O lume minunata” (MIhai Constantinescu)…
Din 2009 are propria trupa de instrumentisti caraibieni (Cuba, Peru, Chile, Columbia) cu care face ca evenimentele (de orice tip) la care participa sa ramana de neuitat, fiind practic o explozie de ritm, culoare si buna dispozitie.

La implinirea unui deceniu de cand a fost “adoptata” de Romania, simpatica mulatra a primit o invitatie careia i-a dat curs cu inima plina de recunostinta: sa faca parte din sezonul 10 al longevivei , premiatei si indragitei productii Antena1 ” Te cunosc de undeva”.