NERI PER CASO (“Negri din intamplare”) sunt 6 interpreti vocal ale caror voci inlocuiesc cu succes orice instrument muzical.

Asta pentru ca pot aborda registre diverse, de la classic la folclor si de la jazz la hip hop sau electro.

Neri_per_Caso
Au in palmares 6 Discuri de platina, trofee la Festivalul de la San Remo, un premiu al criticilor obtinut in Statele Unite in 2009 (CARAS)  pentru “cel mai bun album a cappela” si multe colaborari internationale (de la Studiourile Disney la Alicia Keys si Bobby Mc Ferrin).

Cei sase Neri per Caso sunt: Ciro, Diego Caravano, Gonzalo si Mimi Caravano, Mario Crescenzo si Massimo de Diviitis (frati, verisori si …buni vecini in Salerno, pe coasta Amalfitana).

Sextet-ul a concertat deja cu succes de 3 ori in Romania : la Zilele Orasului Arad -2008 si la Zilele Bucurestiului – 2010 dar si la Sala Radio din Bucuresti intr-un show special conceput pentru Ziua Femeii (“Donne”).

Cat despre discografie, dupa 2 albume de reinterpretari ale unor piese celebre (“Angoli diversi”) si un album cu teme de Craciun (“…so this is Christmas”), Neri Per Caso lanseaza chiar  la inceputul anului 2016 un nou album:” 2.0″.

2.0