Month

octombrie 2018

ALESIS@VinFest

E deja o traditie bine intemeiata Festivalul Vinului din Arad la inceput de noiembrie. In acest an, participantii vor degusta insa si spectacolul oferit cu caldura si bucurie de ALESIS. Pe 3 noiembrie, de la ora 18.

WHITE MAHALA@Festivalul Vinului Arad

2 Noiembrie va fi o zi de neuitat pentru aradenii (si limitrofii) – ¬†fani ai vinurilor de Minis pentru ca artistii care vor incheia ¬†programul serii in cadrul Festivalului Vinului sunt cei pusi mereu pe distractie si rasturnat “1000 de… Continue Reading →

RONA HARTNER si natura in toamna

O noua reprezentatie a “spectacolului sufletului romanesc” (omagiul plin de emotii adus muzicii lautaresti autentice de RONA HARTNER & Taraful Bucuresti) este programat la Teatrul/Restaurant Elisabeta pe 24 noiembrie, de la ora 20.

DENIZ CEM la Asia Fest

17 noiembrie este data in care publicul bucurestean se poate reintalni cu indragitul artist turc. Se va intapla datorita noii editii Asia Fest desfasurata la Romexpo.

Reintalnire RONA HARTNER & BARTHOLO CLAVERIA

De data asta (pe 13 octombrie 2018, mai exact) intalnirea artistica dintre “Regele flamenco-ului si Diva Balkanilor” are loc chiar in noul centru cultural inaugurat in Toulon si amfitrionat de Rona – Le Telegraphe. Evident, cele 150 bilete puse in… Continue Reading →

© 2018 Prom'Art Creative