Month

aprilie 2015

RONA HARTNER de acord cu ce „Se zice ca…”

„Cu mana pe inima”, RONA HARTNER dezvaluie azi in emisiunea magazin a dupa amiezii la TVR1 tot ce e adevarat si ce nu din ce „se zice ca”…despre persoana si cariera ei.

IRINA SINGH la Senso Tv

Un artist intre 2 lumi (India si Anglia) si intre 2 activitati (artistic si medical alternativ) – IRINA SINGH – nu putea refuza invitatia la dialog cu Senso Tv.

„Tornada RONA HARTNER” la „Neata cu Razvan si Dani”

  Dis de dimineata, platoul matinalului de la Antena1 a fost umplut de culoare si energie fiindca „Tornada” RONA HARTNER si Zuralia Orchestra au devastat cu ritmuri de gospel balkanic: http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/muzica/rona-hartner-the-zuralia-orchestra-the-balkanik-gospel-id543607.html

„O lume” cu LAVINIA RADUCANU la „Neata”

Cel mai recent single semnat LAVINIA RADUCANU ( si propunerea fara succes la Eurovision Romania 2015) se numeste „O lume (vom colinda)” si a fost compusa special pentru ea de Ovidiu Dodo Moldovan. Piesa a fost insa prezentata cu succes¬†publicului… Continue Reading →

LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS la Radio 3 Net

Radio 3 Net a lasata „Microfonul deschis” astazi pentru cuplul (in viata si profesie) LAVINIA RADUCANU & GABI MUZICAS care au povestit cu bucurie despre reusitele Scolii ProMusica & Cultura infiintata de ei in Timisoara.

IRINA SINGH despre ce „se zice ca”…

Frumoasa adunare…interesante subiecte de discutie azi la „Se zice ca”…pe TVR1! IRINA SINGH cu povestea vietii in varianta prescurtata s-a aflat pe ordinea de zi.

Destine de Bollywood

Nu se putea incheia o alta vizita in tara natala pentru IRINA SARAIMAN SINGH (chiar daca venita pentru a petrece Sarbatorile Pascale alaturi de tatal ei, in Iasi) fara a depana destinul de poveste Iulianei Marciuc. Intr-un cadru mai mult… Continue Reading →

IRINA SINGH da „Neata” cu nou single

Cel mai recent single (prezentat in premiera in show-ul „Bollywood rock & retro” de la Londra) semnat IRINA SINGH („I’m in love with you”) a fost prezentat azi in platoul matinalului de la Antena 1.

IRINA SINGH la „Observator”

Despre succesele londoneze (care au facut – o subiect de documentar BBC despre „romanii cu care se mandresc si englezii) si cele indiene (care sunt prezentate acum pe scene din Australia, Japonia sau Singapore) a vorbit azi IRINA SINGH la… Continue Reading →

Microfonul deschis pentru IRINA SINGH

RONA HARTNER si Zuralia Orchestra in Montmartre

Avand Parisul la picioare. Asa trebuie ca s-au simtit in timpul concertului de aseara in fata Catedralei Sacre Coeur din Montmartre RONA HARTNER & Zuralia Orchestra.

ZEN GARDEN la TVR1

Inainte de a concerta in Beraria H din capitala, cei de la ZEN GARDEN au poposit in studioul TVR1 pentru a lamuri ce e si ce nu e adevarat din ce „se zice ca…” despre ei.

RONA HARTNER si ADEVARUL gol- golut

Rona Hartner e gata sa-si puna sufletul pe tava si viata pe tapet. In direct, on line, pe platforma ADEVARUL in curand.

DENIZ CEM – „Hai hui” prin TVR

Nu o data a ajuns in Romania DENIZ CEM. Si nu o data a colaborat cu artisti romani. Dupa atata peregrinare, era firesc sa fie acostat de realizatorii emisiunii „Hai hui” de la TVR1, nu?

DENIZ CEM da „Neata”

Un nou single semnat DENIZ CEM (si produs in colaborare cu Daniel Alexandrescu) este gata pentru a fi lansat in matinalul de la Antena1.

DENIZ CEM la „Psihologul muzical”

Dupa o zi lunga pentru DENIZ CEM in Romania , o noapte…relaxanta. Cu discutii si auditii muzicale oferite de ¬†Andrei Partos, in longeviva-i emisiune de la Radio Romania Actualitati.

© 2021 Prom'Art Creative