Month

august 2014

BARTHOLO CLAVERIA & RONA HARTNER inchid Festivalul „Nuits Romanes”

Dupa ce la inceput de iulie au fost printre primii performeri ai actualei editii a festivalului itinerant (cu 150 evenimente timp de 70 de zile in 40 de localitati detinatoare de catedrale romane), RONA HARTNER & BARTHOLO CLAVERIA sunt cei… Continue Reading →

NAZARETH in Cetatea de scaun a Sucevei

De maine, timp de 3 zile, cetatea suceveana rasuna rock. Pentru ca incepe Bucovina Castle Rock. Hedlinerii acestei editii sunt, prin eforturile noastre, cei de la NAZARETH in formula proaspat refacuta.

CORNELIA TIHON incheie Festivalul Cetatilor Medievale

In acest week-end poarta cetatii medievale a Brasovului se va deschide pentru un recital autentic sustinut de CORNELIA TIHON. Apoi se va inchide cu toate amintirile anualului Turnir al Cetatilor Medievale.

Noua premiera budapestana pentru ANNAMARI DANCS

  „Sarutari pe terenul de tenis” este titlul noii productii muzicale in care Annamari Dancs este una dintre protagoniste si care se va juca la Teatrul Muzical din Budapesta¬† incepand cu aceasta toamna.

CORNELIA TIHON declara deschis Turnirul Cetatilor Medievale

Domnita CORNELIA TIHON a facut oficiile de deschidere a Turnirului Cetatilor Medievale in curtea interioara a Castelului Bran asta seara. Desi au existat tentative de a o retine in turnul cetatii, ea a scapat cu bine si in general unica… Continue Reading →

© 2021 Prom'Art Creative