Month

iunie 2014

RONA HARTNER – Cetatean Universal

La Sediul UNESCO din Paris a avut loc o ceremonie mai putin obisnuita in cadrul careia catorva personalitati culturale li s-a desemnat un Pasaport de Cetatean Universal. Printre acestia si RONA HARTNER, artist cu dubla cetatenie (romana si franceza) pana… Continue Reading →

Cand viata bate filmul…

…mai ales indian, trebuie neaparat povestit prietenilor. Asa ca Irina Saraiman si sotul sau, Rana Singh, au fost invitatii acestei dimineti in platoul Kanal D pentru a impartasi publicului senzationala lor poveste.

Fete de la musique et de la joie

RONA HARTNER alaturi de alti muzicieni  de diverse etnii stabiliti in Franta au celebrat aseara Sarbatoarea Muzicii in fata Catedralei Notre Dame din Paris printr-un concert plin de spirit si de credinta in energia pozitiva care ar trebui sa guverneze… Continue Reading →

RONA HARTNER vs MARIA CIOBANU

Memorabilul moment din sezonul 3 al emisiunii „Te cunosc de undeva” in care RONA HARTNER devine Maria Ciobanu poate fi revazut asta seara, de la ora 20, pe Euforia Tv.

RONA HARTNER vs BOY GEORGE

Editia din sezonul 3 „Te cunosc de undeva” in care RONA HARTNER se transforma in Boy George – asta seara, de la ora 20, pe Euforia Tv.

CORNELIA TIHON si WHITE MAHALA la Fan Fest

„Fan Fest”   ocupa zona din mijlocul Parcului Cismigiu in acest week-end. Si cum la iarba verde si relaxare e bine sa avem o muzica pe cat de proaspata, pe atat de insufletita, intre recitalurile prevazute  – CORNELIA TIHON &… Continue Reading →

GETA BURLACU la „Tambours du monde” , Nantes

In nou infiintata sectie „Voix urbaines” a celebrului si traditionalului Festival din Nantes („Tambours du monde”) , Geta Burlacu a fost cea care a creat momentul de mare emotie si senzatie, aducand in acelasi timp un omagiu Mariei Tanase la… Continue Reading →

RONA HARTNER vs DOLLY PARTON

Cu tot farmecul din dotare, RONA HARTER (re)intra in pielea lui Dolly Parton asta seara, de la ora 20, pe Euforia Tv, in reluarea sezonului 3 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

RONA HARTNER vs LUIGI IONESCU

„Daca doriti sa revedeti”…eforturile facute de Rona Hartner pentru a pastra calmul personajului lui Luigi Ionescu, asta seara, de la ora 20,  e momentul, pe Euforia Tv!

ANTONINO in Arena succesului

A sosit momentul incunarii succeselor de presa si public repurtate de recentele productii muzicale semnate de Antonino. Unde altundeva decat in Arena din Verona, la Premiile Industriei Muzicale din Peninsula. Forza, Anto!

Solstitiu de vara in versiune multimedia

Romanul tinerei ziariste Andreea Billig „4 Usi” va fi dramatizat si desfasurat scenic in direct, sub ochii spectatorilor prezenti in Clubul Taranului in seara de solstitiu. Prin propria lectura, proiectii video, muzica live la acordeon si dansatori de tango, ni… Continue Reading →

RONA HARTNER vs VONDA SHEPARD

Euforia Tv a inceput de saptamana trecuta sa difuzeze in reluare sezonul 3 al emisiunii „Te cunosc de undeva” .Tot sambata, de la ora 20. Asa ca avem azi ocazia sa o revedem pe RONA HARTNER transformata in Vonda Shepard.

RONA HARTNER face istorie

Aniversarea a 5 ani de existenta a clubului din Centrul Vechi al Capitalei va fi una de neuitat. Promit organizatorii care s-au gandit la o invite sa amfitrioneze pe artista la fel de spumoasa precum sampania: RONA HARTNER.

RONA HARTNER – Ambasador al copiilor defavorizati

Cel mai frumos cadou pe care si l-ar fi putut dorit copiii defavorizati din satul Augustin a fost primit de la RONA HARTNER de Ziua Copilului. O intalnire – spectacol cu artista (insotita de parte din Orchestra Zuralia) in curtea… Continue Reading →

PHILIP sarbatoreste prin munca

Ziua Copilului a fost serbata azi de copilul-artist teribil PHILIP prin munca multa si diversa: mai intai, un concert in Parcul Cismigiu, apoi o emisiune in direct la Radio 3 Net („MIcrofonul deschis”).

© 2020 Prom'Art Creative