Month

mai 2014

IRINA SINGH – voce a unei campanii internationale

Impotriva violentarii (fizice sau psihice) a femeiilor din familiile si societatile traditionaliste militeaza noua productie a Academiei Mondiale de Arte, Muzica si Media”Walk in style”. Cea aleasa pentru interpretarea piesei este Irina Singh.

Un Popas cu cantec

Noua editie a „Lozului cel mare” de la TVR1 va avea invitati in aceasta duminica muzicieni cu state vechi pe scena de club si eveniment: Trupa POPAS.

Seara caraibiana la Hard Rock Cafe

Cele mai indragite refrene pop – dance -rock internationale dar si folclorice romanesti ale ultimelor decenii au fost cantate, dansate, aplaudate intr-un imens party realizat la Hard Rock Cafe de Biu Marquetti si trupa sa week-end-ul trecut.

IRINA SINGH – artist de top

Despre performantele ei profesionale si continua naveta „intre 2 lumi” (India si Anglia) – IRINA SINGH astazi la „Top Cultura”, pe TVR2.

CORNELIA TIHON – recomandare in Tara Cantoanelor

Se pare ca este foarte asteptat recitalul Corneliei Tihon la incheierea masterclass-ului de la Conservatorul din Geneva daca programul evenimentelor cultural-artistice pentru saptamana in curs face recomandarea expresa.

Back to 60’s

In urmatoarea luna, unul dintre Cazinourile din Nicosia va prezenta in fiecare seara un recital din muzica anilor 60 in interpretarea Silviei Stefanescu.

STEFAN BANICA jr la Zilele Sfantu Gheorghe

Starul roman unanim ales in acest an de populatia romana si maghiara pentru a concerta la Zilele Orasului Sfantu Gheorghe a fost STEFAN BANICA. Si pentru artist, experienta intalnirii publicului de aici a fost una de nuitat.

EMY DRAGOI in Semifinala „Romanii au talent”

Un moment cu adevarat spectaculos si extaziant a pregatit EMY DRAGOI pentru Semifinala de astazi „Romanii au talent”. In vom vedea la Pro Tv, de la ora 20.

© 2021 Prom'Art Creative