Month

februarie 2014

Dialogul artistului cu sine

O incantatoare seara a oferit publicului prezent in Hard Rock Cafe  Ioan Gyuri Pascu. Nu doar alaturi de prietenii sai instrumentisti in The Blues Workers ci si in compania… sinelui , artistul si-a reinnoit promisiunile de poet si muzician pe… Continue Reading →

Cu drag de Dragobete

Orasul cu chef de viata canta astazi din rarunchi romaneste de dragoste. Nici n-are alta solutie cu MARIA BUZA & TARAFUL GEORGE PATRASCU.

Cantec, joc si voie buna

Dupa un an in care proiectul „Flamenco del mundo” a fost prezentat in diverse contexte , publicul a invatat sa aprecieze, dincolo de rafinamentul si virtuozitatea interpretativa, pasiunea si atitudinea protagonistilor. Asa ca a sosit momentul pentru o reprezentatie …relaxata… Continue Reading →

Sfidand fatidicul

„Club 27” este primul single semnat ViVi si Mental Monkey Ballet. Un omagiu adus talentatior muzicieni  care au parasit atat de timpuriu aceasta lume dar si o promisiune de indeplinire a menirii.

O noua lune de miere

Peste doar cateva zile, Clubul Taranului Roman va gazdui un nou concert pentru fan-club bucurestean al lui EMERICH IMRE (in formula de quartet). Asa incat indragostitii de profesie vor putea petrece o noua „lune de miere”.

BIU MARQUETTI – intoarcere in forta

Intoarsa din insorita Cuba cu acelasi chef de viata, BIU MARQUETTI  a prezentat azi in studioul de la „Neata cu Razvan si Dani” noul sau single: „Quien me quiere a mi”. Cine sa nu o placa?

© 2021 Prom'Art Creative