Month

aprilie 2012

Rock la feminin: AMBRAMARIE @ Hard Rock Cafe

Mai mult ca sigur, nimeni din cei prezenti in Hard Rock Cafe Bucuresti aseara nu va uita (prea curand) dezlantuirea de forta si atitudine, dublata de rafinamentul  expresivitatii din concertul sustinut de AMBRA MARIE & Band.

ZEN GARDEN ajung in Oradea

Azi – cel de al 5-lea si ultimul (din cel de al doilea turneu intreprins in Romania) concert U2 ZEN GARDEN. In Oradea, la Queen’s Pub. De la ora 21. Biletele se gasesc la intrare.

AMBRA MARIE – in direct la Radio Lynx

Intre probele de sunet si concertul din Hard Rock Cafe, AMBRA MARIE se va afla in studioul de la Radio Lynx, ca invitata a lui Eugen Buruian pentru a relata despre inspiratia produsa de discursul lui Steve Jobs la Standford… Continue Reading →

U2 ZEN GARDEN la noi, in Dublin

Asta seara, iesenilor le-a venit randul sa se bucure de spectacolul U2 oferit de cei de la ZEN GARDEN. In Dublin Pub, de la ora 21.

U2 ZEN GARDEN in Galati

O seara pe care galatenii nu o vor uita: ZEN GARDEN vin la ei in oras: in Zodiac Club, de la ora 21.

Cluj-ul nu mai e departe pentru ZEN GARDEN

My Way Club este adresa-tinta pentru clujeni asta seara. Pentru ca nu si-ar permite sa rateze sansa intalnirii cu ZEN GARDEN in concert.

Maritza la Budapesta

Dupa succesul repurtat la Teatrul de Opereta „Ion Dacian” din Bucuresti cu partitura subretei in limba romana, iat-o pe Annamari intrand in pielea aceluiasi personaj de aceasta data in maghiara la Teatrul Muzical din Budapesta!

© 2020 Prom'Art Creative